Compara els teus índexs amb els del teu sector

Ets a:

  • Inici
  • Inici
  • Compara els teus índexs amb els del teu sector
  • Imprimir (Nova finestra)

FREMAP posa a disposició de les empreses el comparador d'Índexs d'Incapacitat Temporal, que permet conéixer els índexs del conjunt d'empreses associades a FREMAP en el sector i/o zona geogràfica seleccionada.

Criteris de Consulta

Tots els camps són obligatoris.

Índexs d'Incapacitat Temporal

Índexs corresponents a -, província - i - període de gener a de - respecte a gener a de -.

ÍNDEXS D'INCAPACITAT TEMPORAL
- -
Àmbit Nacional Àmbit Nacional
Índex IT Total -% -% -% -%
Índex IT CP -% -% -% -%
Índex IT CC -% -% -% -%
Índex COVID - 19 -% -% -% -%

NOTA: Les dades ofertes són pel que fa al col·lectiu protegit per FREMAP

Índex d'IT TOTAL: Esla relació percentual entre els dies de baixa durant el període seleccionat per contingència professional i comú durant la situació laboral del treballador amb l'empresa sobre els dies teòrics de treball de les empreses associades amb ambdues cobertures amb FREMAP.

Índex d'IT per Contingència Professional: És la relació percentual entre els dies de baixa durant el període seleccionat per contingència professional durant la situació laboral del treballador amb l'empresa i els dies teòrics de treball de les empreses amb cobertura de contingència professional amb FREMAP.

Índex d'IT per Contingència Comuna: És la relació percentual entre els dies de baixa durant el període seleccionat per contingència comuna durant la situació laboral del treballador amb l'empresa i els dies teòrics de treball de les empreses amb cobertura de contingència comuna amb FREMAP.

Índex d'IT per COVID-19: És la relació percentual entre els dies de baixa durant el període seleccionat per contingència comuna durant la situació laboral del treballador amb l'empresa i els dies teòrics de treball de les empreses amb cobertura de contingència comuna amb FREMAP.