Pràctiques Empreses

Ets a:

  • Imprimir (Nova finestra)

FREMAP, aporta solucions a les empreses i posa a la seua disposició el coneixement compartit a través del Portal de Gestió de l'Absentisme, on es relacionen les principals pràctiques i experiències manifestades per les empreses en les jornades fetes en tot el territori nacional.

Per a això FREMAP, fa jornades de benchmarking amb empreses de diferents sectors que estan compromeses en la gestió de l'absentisme cercant una millora en la salut dels seus treballadors i per tant en la seua productivitat.

Per regla general les empreses amb major índex d'absentisme utilitzen tècniques més coercitives i les empreses amb menor índex utilitzen tècniques més motivadores. De fet, en les jornades fetes, es posa de manifest que cada vegada més, les empreses es preocupen en oferir als seus empleats les millors condicions possibles de treball i de salut, perquè entenen que uns empleats sans, estan més motivats i són més productius i això en definitiva és beneficiós per al treballador, per a l'empresa i per consegüent per al Sistema de Seguretat Social.