Informes Costos Incapacitat Temporal FREMAP

Ets a:

  • Imprimir (Nova finestra)

FREMAP posa a disposició de les seues empreses associades informes (informe de costos d'incapacitat temporal) en pdfEste enllaç s'obrirà en una finestra emergent que els permeten obtindre una estimació dels seus costos directes i també dels costos indirectes que els suposen la incapacitat temporal per contingència professional i per contingència comuna.

D'aquesta manera es pot observar l'evolució en el creixement dels índexs d'incapacitat temporal i com afecta quantitativament als costos d'IT en l'empresa, diferenciant els costos de contingència professional i els de contingència comuna.

Així mateix a través del calculador de costos d'incapacitat temporal Este enllaç s'obrirà en una finestra emergent que FREMAP posa a disposició de les empreses, es pot calcular de forma ràpida l'estimació de cost d'una baixa mèdica per la contingència que se seleccione, siga comú o professional.

Les empreses associades podran accedir a estos informes directament a través de FREMAP Online Este enllaç s'obrirà en una finestra emergent o sol·licitant-los a FREMAP.​​​​​​